Skickliga hantverkare med kvalitet och finess

Byggingvar är ett känt namn i Hallsberg med omnejd. Efter över fyrtio år i byggbranschen är det inte konstigt. Företaget startades av Ingvar Gustafsson och idag är det sonen Göran Gustafsson som driver företaget. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, som total-, general- eller underentreprenör. Alltid med hög kvalitet på jobben – ett resultat av en stor yrkesskicklighet och familjeföretagets noggrannhet.

Vårt motto: Nöjda kunder i alla lägen

Vår styrka är närheten till kunden. Under projekten har vi en nära dialog genom hela processen och vi lägger stor vikt vid att vara lyhörda på vad kunden önskar. Vi gör ingen skillnad på uppdrag. Oavsett om det handlar om att bygga en altan eller renovera en fastighet har vi samma engagemang.

Ett stabilt nätverk av samarbetspartners

På Byggingvar arbetar duktiga snickare som i kombination med våra samarbetspartners gör oss heltäckande. I vårt nätverk finns underentreprenörer som arbetar i enlighet med våra värderingar och kvalitetskrav.

Specialist på byggnadsvård

De senaste åren har vi tillsammans med Arkitektur och byggnadsvård fått arbeta en del med K-märkta byggen där renoveringar eller olika typer av utbyggnader har önskats. Det har handlat om gamla kyrkor och äldre bevarade byggnader.

Byggservice

Vi utför också en del större jobb åt försäkringsbolag, fastighetsägare och kommuner.